Понеже не отбирам по окачването, а колата тропа и от пред и от зад и от 4-те колела като мина дори през закърпеното по асфалта ми е нужно някой да ме насочи къд да проверя и как. Гледах от долу едното магаре е сменяно и долните носачи и те приличат на нови. Колата също по легналите полицаи започва да се люлее на страни, предимно задницата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Понеже не отбирам по окачването...
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Така нищо не може да се разбере. Може да е от всичко, най вероятно тампони на шенкелите отзад и тампони на горни или долни носачи отпред. Също така може и тампони на предната стаб. щанга. Трябва си хидравличен крик и добър оглед. Люлеенето ти е от скапани амортисъорикомбинирано със скапаните вече тампони
Comment
-
мойта тропа отпред на дупките.ходих на сервиз и ми смениха някви фтулки на горни носачи,гледа ми амортисиори,тампони...и вика,че сичко е ОК,ама пак тропа?! начи,най-простия пример:завивам на едно кръстовище и един ми се натиска отзаде,дай първата,мощно жега и завивам в същия момент,колата не мое да влезе в пътя от въртежи,и се чува "ТУП<ТУП<ТУП" отпреде,доста силно.от тогава не правя такива изпълнения.някакви предположение от какво може да е тва.същото тропане се чува и на дупки.нещо от рода на хрупане е.Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от ziminмойта тропа отпред на дупките.ходих на сервиз и ми смениха някви фтулки на горни носачи,гледа ми амортисиори,тампони...и вика,че сичко е ОК,ама пак тропа?! начи,най-простия пример:завивам на едно кръстовище и един ми се натиска отзаде,дай първата,мощно жега и завивам в същия момент,колата не мое да влезе в пътя от въртежи,и се чува "ТУП<ТУП<ТУП" отпреде,доста силно.от тогава не правя такива изпълнения.някакви предположение от какво може да е тва.същото тропане се чува и на дупки.нещо от рода на хрупане е.Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Айде няма нужда. Тропането било от апаратите на задните врати. Преместих ги малко на вътре и вече няма и помен от потропване.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Re: Понеже не отбирам по окачването...
Първоначално публикувано от oemПонеже не отбирам по окачването, а колата тропа и от пред и от зад и от 4-те колела като мина дори през закърпеното по асфалта ми е нужно някой да ме насочи къд да проверя и как. Гледах от долу едното магаре е сменяно и долните носачи и те приличат на нови. Колата също по легналите полицаи започва да се люлее на страни, предимно задницата.
Ти прецени как да постъпиш.Моя съвет е да почнеш от проклетите биалетки.Те са по 20,00лв за брой,не е фатално и да сгрешиш.Мисълта ми е да тръгнеш от по малките разходи и ако имаш късмет да изчезне ще е добре.Успех.Alfa Romeo 156 2.5 V6
Comment
-
Comment